Ni som........

...............inte vet om det så är jag tuffast i hela världen. Och hör sen.

LÄS

....FÖR FAN DET HÄR............Ni som inte läser mina kommentare jag får..de här ska ni läsa iallafall era as.:


Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Sorger gör dig Human,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk,
Framgång gör att du Strålar,
 
men endast VÄNNER får dig att hålla ut!


Visst är det vackert............för fattiglappar som tror att dom måste ha nånting att tro på för att orka leva........Ähh..larv


Annars är allt bra

Jag har....

....tänkt på en sak. Det här med sjukvård. Jag har förståt att nu för tiden är det så att ju sjukare du är ju friskare måste du vara för att få sjukvård?.

Visst låter det konstigt. Men så är det. Det är ett rent helvete att få en tid på "vårdecentralen" som i slutändan bara skriver ut alvdeon mot din cancer som dom inte upptäcker förrän det är försent.

Om du mot all förmodan skulle få en remiss till ett riktigt sjukhus så är den på 2-6 månader väntetid så att du hinner dö under tiden. Skulle du överleva den tiden så blir doktorjäveln sjuk så du får vänta 2 månader till. Sen när du väl får komma till en specialist så är han så tanksprid av alla patienter som han har på sin privat-praktik så han glömmer av att undersöka dig.. ...3 månader senare när man i stort sett ligger för döden så ringer nån jävel ifrån landstiget och säger "vi ser här att det har blivit nått fel, vi skulle vilja att du kom hit så vi får ta om dina röntkenbilder".

Nä fy fan fattigt folk har den nog inte så lätt. Själv har jag en privatläkare som kommer som ett skott så fort man ringer, "pengar gör nytta" som gammelfaster sa.

Annars är allt bra era as

Jag vill

att männikor som förstår varför jag är som jag är skall börja läsa denna bloggen och förklara det för mig, varför jag är som jag är. inte för att jag kommer ändra mig, nä, bara för att jag vill hata er som bryr sig.

Annars är allt bra

Hej

Jag har funderat på en sak. En av dom bästa saker jag vet, det är att komma hem ifrån jobbet en fredag. Laga middag till familjen och gosa med dom ochså vid en 19-20 snåret ta ett bubbelbad eller en bastu (ja jag har både och, jag är en höginkomstagare) tippa i mig en avsevärd mängd whiskey/Calvados beroende vad jag är sugen på och sedan sitta framför datorn en stund. Hur mycket jag petar i mig är helt beronde på om min sambo skall jobba på lördagen eller inte. Vi som har en årsinkomst överstigande priset av en normalstorvilla tycker inte dett är konstigt på något vis men ni som lever ur hand till mun tycker att detta är ett förkastligt beteende. "I pity you" som Elvis sa till Marilyn när hon hade glömt småbyxorna i Sammy davies jr säng. Jag tänker inte försvara mitt beteende för människor som inte har annat för sig än att läsa vad andra människor gör. Jag vet iallafall en rödvinsdrickande bowlingspelare i Dalarna som förstår.

Fortfarande sjukskriven och njuter faktiskt av det. "Fattigt folk behöver ett arbete att gå till"som min gammle faster brukade säga innan hon emigrerade till sydafrika.

Annars är allt bra.

Lägg av

Kom inte hit. Jag vill inte ha dig här. Ja just du som läser det här. Jag tycker så otroligt illa om just dig så jag mår fysikst illa.
Har du inget annat för dig än sitta här och läsa den här skiten. En familj som saknar dig, en mor och far som sitter ensamma hemma och undrar vart deras dotter/son tagit vägen.
Jag skiter faktiskt i vilket bara du inte kommer hit.
Och ni som gör reklam om denna bloggen, lägg av med det va. Va fan tror ni att ni får poäng i blogghimlen era mesar.
Gudars vad jag föraktar er. Skriv ni själva i eran jävla skit-blogg och låt min va ifred va.

Idag har varit en bra dag, jag känner mig älskad av alla människor runt mig och det beroro nog på att jag utstrålar sådan glädje över livet. Jag har bajsat och det gjorde inte ont. Nu var jag iochförsig knarkad bortom allt vett och sans men ändå.

Annars är allt bra.

Här kan ni läsa vad en kille skriver som jag tänker ligga med till sommaren:

http://liljaskriver.blogg.se/2008/october/bonusloner.html

Hmm

"Regnet slår mot fönsterblecket vattnet bildar en flod.
Rakbladet glänser under täcket sängen fylls med blod."

Vackert diktat av Jörgen Petersson tycker jag. Om ni inte tycker om det kan ni draga åt helvete.

Annars är allt bra
Men jag har ont i röven


Afterlife

Jaha ja, jag överlevde. Annars hade det varit lite coolt att dö av en rövoperation. Men det är inte slut än, jag har inte varit och bajjat än, det ska bli en njutning. Ett par öppna sår stora som 5 kronor i tarmen.....ohh the joy.. jag tror att en sådan njutning är få förunnat att ha.

Tiparol är fina grejer, man har inte ont, man är helt avtrubbad och man blir trött. Ungefär som att se på Idol med skillnaden att man får ont.

Jag har en vän som har fiskat upp en horsimpa, strax utanför ströget i Köpenhamn. Eller så var det en Hornsimpa i Orsasjön. I vilket fall tror jag det är hittepå alltihop, jävla skojfisk.

Nä nu ska jag ta meducin, så ha en trevlig kväll och gör som Brian, sod off.

Annars är allt bra

Long time no see

Det var ett tag sen.



Jag har inte haft lust.



Jag har varit sjuk.



Det är höst.




Och...Jag hatar er.



Vi håller på och spela in en ny skiva med vårt gammla popband. Jag har insett att en återförening bär inte alltid med sig något gott. Fy faen vad kassa dom andra är. Min röst å andra sidan har inte förändrats ett dugg. Gudars vad vackert jag sjunger.

I Lördags vart vi en sväng till Tyskland och köpte sprit. Jag, Aldor, Mr H, Gammelfarbror U, Tage-Görans pajk och killen med tjejnamn. Det var inte så loligt. Gammelfarbror U va kanon redan 04,30 när han klev in i bilen och han var ju inte snyggare 14 timmar senare, det enda roliga han bidrog med var att han köpte 3 flak fruktsoda men han trodde det var Öl. Haha det kan han ha det gammla aset.

Själv ska jag berätta en lite historia som man kan lära sig en del av. På hemresan så smakades det ju av en del av förådet och som alla vet har ju urinblåsan en egenhet att den vill bli tömd med jämna mellan rum. Min hade talat om det för mig i en timmes tid, så när vi väl stannade hastade jag bort i ett buskage. Halade ner mina böxer och lät vårfloden komma, herrejösses vad skönt det är att urinera när man verkligen behöver det. Ni vet så där pinkenödig så man bara skriker rätt ut för att trycka ut dom sista dropparna. Jag tror att det blev minst 2,5 liter, och allt hade jag lyckats pissa rakt ner i mina byxor som låg nere vid fotknölarna. I grenen låg en liten pöl och skummade, mmmm...jag fick hälla av byxorna innan jag tog på mig dom, åh så gott att sitta i 20 mil med dom på mig.

Vad kan man då lära sig av detta? Jo att jag är en idiot.


Tisdag är det dags för operation igen, jag vill inte. Jag har lite onda aningar så om ni inte läser nått på ett tag så kan ni förvänta er att jag kommer och spökar för er.

Som alltid, jag avskyr er.

Annars är allt bra.

RSS 2.0