Jag har....

....tänkt på en sak. Det här med sjukvård. Jag har förståt att nu för tiden är det så att ju sjukare du är ju friskare måste du vara för att få sjukvård?.

Visst låter det konstigt. Men så är det. Det är ett rent helvete att få en tid på "vårdecentralen" som i slutändan bara skriver ut alvdeon mot din cancer som dom inte upptäcker förrän det är försent.

Om du mot all förmodan skulle få en remiss till ett riktigt sjukhus så är den på 2-6 månader väntetid så att du hinner dö under tiden. Skulle du överleva den tiden så blir doktorjäveln sjuk så du får vänta 2 månader till. Sen när du väl får komma till en specialist så är han så tanksprid av alla patienter som han har på sin privat-praktik så han glömmer av att undersöka dig.. ...3 månader senare när man i stort sett ligger för döden så ringer nån jävel ifrån landstiget och säger "vi ser här att det har blivit nått fel, vi skulle vilja att du kom hit så vi får ta om dina röntkenbilder".

Nä fy fan fattigt folk har den nog inte så lätt. Själv har jag en privatläkare som kommer som ett skott så fort man ringer, "pengar gör nytta" som gammelfaster sa.

Annars är allt bra era as

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0