Det var då...........

.............fan vad alla dumma jävlar ska köpa biljetter precis när jag skall. Befinner sig i landet i kris? Lägg era surt fördärvade slantar på mat och heroin så vi mer välbeställda kan roa osS. helvetes jävla skit.

Vanmakt tillägnad Mr Pink

Jag ha riggat upp bajonetten med hjälp av silvertape på stolsryggen. Dess nyslipade egg ser så lockande ut så jag sträcker ut tungan och slickar på hela dess längd. Känner hur blodsmaken fyller munnen. Den där metalliska smaken jag har lärt mig älska.

Bajonetten är riggad så att om jag sätter mig ner helt varligt, så bör den sjunka in precis bakom skallbenet och bedöva bakre hjärloben. Det bör få spasmera i kroppen att sluta men jag kommer att vara vid liv. Då kan jag le åt alla som ser mitt fulländade försök för att skapa något varaktigt. Min egen död. Jag kommer ju slutligen blöda ihjäl men det ser jag som ett smärte problem.




Annars är allt bra


Tidelag

Skall tydligen förbjudas? Vad ska alla småsugna tvättbjörnar ta sig till nu? Det är ju allmänt känt ibland zoologer över hela Jämtland att just tvättbjörnar tänder på medelålders män med tangorabbat och korta öranibbar.


Annars är det mesta bra


Undrar.....

...hur människor står ut med sig själva?


Vilken....

Jävla skitdag. Solen skiner och jag är ledig fy fan. Ledigighet är för fattigt folk.


Annars är allt bra


Fattigt folk

Jag tycker att fattiga människor skulle ha nån typ av liten pingla att ringa i så man vet vilka dom är. Så blir det lite mysigt så här i juletid.


Annars är allt bra


Im back

Ärade jurymedlemmar, jag står här inför er för att erkänna alla brister i mitt leverne: INGA. Så dra ni åt helvete.



Annars är allt bra


RSS 2.0