Förändring

Ut genom vindrutan jag ser varje dag gammla männsikor som försiktigt leds ut ur sina hus som dom har byggt upp och kämpat en livstid för att behålla för att förflyttas till något av alla dom äldreboenden som med en väldig fart byggs upp. Ett par dagara senare ser jag hur deras gammla hus rivs ner och jämnas med marken för att bara ett par dagar senare ersättas av nya, blänkande byggnader med dubbel garage. En man och en kvinna flyttar in i detta skinande palats för att skapa sig en egen familj som också kan bli gammal och bortkastade. Hela tiden förändras världen runt oss och bara en del av oss märker detta........................................................Men här är ingen förändring, jag föraktar er alla och mår fortfarande som ett as...så dra så lånngt åt helvete ni bara kan.


Annars är allt bra

I have a dream

Tänk om man fick vakna upp till en värld där alla människor älskade varandra, inga stridigheter och krig. Alla vapen var nedsmälta och omgjorda till vackra skulpturer som föreställde den totala lyckan. Inga gränser och länder längre utan en värld och ett folk. Alla samsades i tvättstugan och fröjdades över att den fanns lite ludd kvar i torktumlaren. När folk köade på systemet så passade dom på att spela ett vänskapligt parti kubb. Getingar insåg att deras stick gjorde ont och började istället arbeta för ett klasssamhälle utan matriarkat. Folk ställde sina bilar och tog raska promenader till sina arbeten som inte behövdes längre för att alla producerade bara det som behövdes och pengar var överflödiga. Posten öppnade nya kontor i varenda leddig lokal. Solen lyste bara sådär lagom, så det inte gjorde ont i ögonen när man var ute. Alla stora fiskar besämde sig för att plåtsaker som åkte efter en lina i vattnet verkade vara ett väldigt bra mellanmål. Korv inehöll kött. Renskav var renskav och inte nån suspekt form av avhyvlat fruset kött med onämnbart ursprung. Pingvinariet i Borås slutade lukta kadaver. Och sist men inte minst, bloggar var roliga att läsa och nån brydde sig.


HAHAHAHAHA

Fy fan vad dumt, skit på er.

Annars är allt bra

Ursäkta

Jag vill be om ursökt för mitt agerande här på bloggen. En del människor har hört av sig och undrat ifall det ska behöva vara på det här sättet. Mina djupaste ursäkter för att jag inte har varit tydlig nog. För att alla ska förstå så förklarar jag igen........


JAG HATAR ER ALLA OCH NI KAN DRA ÅT HELVETE


Sådär, nu hoppas jag att det inta ska bli några missförstånd längre..puss

Annars är allt bra

Lycklig?

Jag har precis sett ett avsnitt av "Den vita stenen" med min dotter. Där kunde man se två lintottar leka sig igenom ett sommarsverige på 30-40 talet nån gång. Vädret var vackert varje dag och vattnet var sådär lagom varmt för ett dopp. Jordgubbssaften och dom nybakade släta bullarna stod alltid uppdukade när dom blev småhungriga. Lekarna avlöste varandra, allt ifrån indianer och cobojsare till kurragömma och datten. Sommaren verkade aldrig ta slut och dom somnade varje kväll förvisade om att dagen efter skulle bli ännu roligare än den tidigare..........................FY FAN


Jag är mycket hellre en 35 årig man med ett pissigt jobb som jag hatar och sliter ut kroppen på, ett hus som sakta förfaller runt mig och vars enda lycka står att finna djup, djupt i botten på en flaska av den billigaste Whiskeyn som går att uppbringa.

Annars är allt bra

Snus

-Hallå där hur gick det med att sluta snusa? kanske någon medveten medborgare undrar? Jo det ska jag tala om, det ska ni ge fan i. Jag snusar väl om jag vill så sodd off bara som Clintan skulle sagt.

Annars är allt bra

P.S Jag tycker Lilja är snygg

Oj vad det går

Fan vad jag skriver mycket här tycker kanske ni...MEN JAG ÄR FÖR HELVETE SKIT TRÖTT....Testa på att gå upp 04.45 varenda jävla dag och se hur mycket ni orkar skriva då...jävla mähän.


Det är ganska många som har hört av sig och frågat om det är jag som är fantomen. Det kan jag med bestämdhet säga att jag inte är. Men jag är lite lik Guran.


Jo det var nått mer..jo just det....hmm.......skit på er


Annars är allt bra

Vadå?

En herre och en dam satt i en bil, damen sket ner sig.

Ja så föräljer historien men är det någon som har tänk på varför damen fyllde sin klädnad med träck, vad gjorde mannen strax innan och framförallt strax efter fekaliehändelsen. Eftersom som historien säger att dom "satt" i en bil behöver inte det betyda att dom var på resa eller att dom ens satt i en riktig bil. Var det något herr´n gjorde som fick damen att fylla småbyxorna med offputting? Satt han månne och klykade emot henne eller åt han snor? Var det helt enkelt så att damen inte han säga ifrån att hon behövde gå på dass? Eller var hon sjuk i huvvet? Ja va fan vet jag.

Annars är allt bra

Ordspråk

"Den som lever får se"

Vad är det för jävla uttryck? Vad är det man får se? Hur länge måste man leva för att få se? Om jag har förstått saken rätt så försämras ju synen med åldern, så lever man för länge ser man ju inte ett skit. Nä jag får inte ihop det...Jävla trams

Annars är allt bra

080808

OS....Äntligen...Invigning av dom olympiska spelen i Peking. Massor av sportunderhållning, människor som förenas över gränserna i världen, ett land som visar upp en enad fasad...

Hur i helvete kan man förlägga OS i ett land som systematiskt kränker sin befolkning, tystar oliktänkande och drillar sin befolkning till total lydnad. Censurerar press och media, inklusive internet. Mördar folk för att dom har en annan åsikt.


Fy fan.....Att sport och politik inte hör ihop gäller fan inte i detta fallet, det är så jävla kass att världen ställer upp på det här.....SKÄMS....Hoppas att ni som ser på OS mår illa.


Annars är allt inte alls bra

Nikotin

Jag har slutat snusa....Äntligen, efter mer än 20 års idogt snusande har jag äntligen slutat. Jag slutade i går 07.30 och har sedan dess rökt 2,5 paket cigaretter. Imorgon ska jag nog börja snusa för jag smakar anus i munnen.

Annars är allt bra

Arbete

Gud vad jag hatar att arbeta. Att arbeta är bara för fattigt folk så varför måste jag då?

Annars är allt bra

RSS 2.0