Trött

Jag är så trött...och så har jag ont i en njure eller nått annat jävla skit i kroppastackarn....för övrigt kan alla dra åt helvete..Jag är se less...

Annars är allt bra

Värme

Varmt.....Varmt så in i helvete...helvetesvarmt....satan så varmt...jävlar vad varmt det är..det är så inihelvete varmt....
Har ni förstått.


 Nu är inte jag den som klagar på värmen, den har många fördelar. Man sparar pengar på att det inte går åt så mycket pellets, man kan dricka källarsval öl närsomhelst på dagen utan att få bannor, man kan bada om man gillar det, man behöver inte göra så mycket nytta för det orkar man ändå inte. Men.

Man blir svettig i röven och det är inte så skönt.

Annars är allt bra

Hus och mannen som brann upp

Vi har varit och tittat på hus igen. Ett underbart litet vackert hus med strandtomt där vass-snäppare vankade av och ann i kvällsbrisen. Enda problemet var att det var dyrt som fan och ett ruckel, så vi får bo kvar i det hus vi har. Kanske hälla lite färg på det och gräva en pool.

Vi har även varit barnlediga, jag och den mellanstora tjejen. Som alla ansvars"fulla" föräldrar så tog vi det lungt och läste en bok......INTE. Vi var hos goda vänner och åt middag och söp som svin, under nattens gång kände jag att vissa delar av kroppen behövde tömmas. Då våra vänner inte har avlopp än så hade dom utedass, det var så vackert att sitta där i sommarnatten och bajsa, lyssna på lommen och nynna en truddelut. Efter et tag så hörde jag ett ljud som lät ungefär "woopa, woopa, woopa" hmm...trodde var ett flygplan..men icke, det var min skjorta som hade antänts av ett ljus mitt i bajjandet. Det blev en något lustigt avslut på det toalettbesöket och 3:dje gradens brännskador på sidan..så kan det gå.

Annars är allt bra

FLYTT

Jaha så har jag då flyttat mitt skrivande hit. Det tog en stund att packa allt och ingen hjälp fick jag att bära heller, men det gick bra ändå. Vi får väl se om detta blir bättre. Om inte så Dra åt helvete då!

Annars är allt bra

21 /07 2008 SOMMARLOV

Fy sjötton vilken skön dag. Började med att åka med hela familjen till Alingsås och träffade där Herr H med familj. Lekte, klappade den tysta sortens Hjort, och våldade oss på ankor. Åkte sedan ut till JP och fick soppa. Sen kasta vi båtajäveln och försökte lura upp lite fisk men det sket sig. Gjprde inte så mycket för det var en underbar kväll med mycket skratt. Sen la vi Båtajäveln i en bäck så även fullvuxna killar som mig ska kunna ta sig ut själ utan att gå på grund efter 1 meter. Nu ska jag lattja upp den lilla frun.

 Annars är allt bra

18/07 2008 HEMMA IGEN

Ja så var Stockholm avklarad. Underbart väder mötte oss i staden som skapade Bratz och homosex. Det dracks väl en del öl innan vi begav oss till Sthlm stadium för att bevittna de grå äldre herrarnas segertåg över världen, döm om min förvåning när det inte var dansmusik. Nä, det var någon typ av lite tuffare pop och helt plötsligt kom det ut en gigantiskt karl hlet inlindad i gammelt toalettpapper och såg arg ut. Då blev jag rädd. Min gode vän Herr H tog mig i handen och lugnade ner mig, gubben var tydligen inte på riktigt. Lung i sinnet ropade jag till mig ytterliggare en folköl och började slappna av....DÅ JÄVLAR...Det kom ut en strakbent fan på scen med en stor pikadoll, han försökte skjuta karln som trakterade basfiol, tydligen ville han spela lite själv. Vid det laget hade Herr H hunnit nerför trapporna vilt skrikande "Den har kommit för att hämta mig, den har kommit för att hämta mig, flytta på er för fan den är här". Jag började skaka i hel kroppen och kände en underlig känsla i magtrakten, men det var nog bara gas.

Ja sen gick vi på krogen och drack öl och sockerlag

Annars är allt bra

15/07 2008 JÄRNJUNGFRU?

Jag skall åka till den Kungliga huvfudstaden. Nej inte för att träffa hans kungliga höghet och hanses tyska kärring. Nej jag skall se på en orkester som ska spela upp på nån sorts idrottsplats, det ska bli skoj. Jag undrar om det är dans och så eller om ungdomarna bara ska stå och titta.

 Om jag har förstått saken rätt så är det ett par äldre engelska herrar som skall mucisera för oss, jag undrar om det är någon typ av kammarmusik. Då blir det nog inte mycket dans tyvärr.

Jag tar med mig mina flickor, farbror Sot, Herr H och killen som liknar Harry Potter. Jag tror vi ska smaka skarpt innan. Bra

Annars är allt bra

13/07 OST

Året är 1764 och en ensam getaherde vandrar sakta över dom stilla bergen i nordvästöstra franska pyreénerna. Han har i veckor lidit av en elak smärta i vänstra skinkan och lider svårligen av detta. När getterna har nått fram till sitt bete ser herden en liten grottöppning i berget och eftersom han han har så fruktansvärt ont i själva röven bestämmer han sig för att krypa in och vila sig en stund.

När han så ligger där på grottgolvet övermannas han av en sådan fruktansvärd smärta så han blir alldeles utom sig, han vet inte vad han skall göra. Han tar fram getsäcken där han förvarar sitt vin som är utblandat med lite småkul svamp som han har hittat på vägen och halsar allt vad han orkar.

När han efter ca 12 dagar kvicknar till liv igen så är inte bara alla getter uppätna av vargar utan även hans smärta är borta, han mår faktiskt bättre än på flera år. När han så ligger där på golvet och myser i ett fruktansvärt bakrus så känner han något märkligt, emellan sina skinkor ligger något svalt och mjukt. Det känns inte obehagligt eller främmande, bara trevligt. Han känner efter och upptäcker till sin förvåning en bit getost fastkilad emellan den vänstra och även den högra skinkan, han smakar och brun Castello är uppfunnen.

Det verkar som att han i sitt vansinnes rus har tagit delar av sin matsäck i tron att det var stolpiller och på detta sätt helt utan vetskap lagrat ost. Den mustiga, lite myskartade arom som osten nu hade fått visade sig tilltala i stort sett hela världen. Man började prova sig fram i munkkloster över hela svalbard men det var bara i stjärten på franska män som den riktigt genuina smaken kom fram.

Än idag ligger grova håriga män i grottor runt om i Frankrike med ost i röven, allt för att också vi ska få njuta av den underbara arom och smak den bruna Castellon har. Lagringstiden varierar ifrån distrikt till distrikt. I Pan de toudelo är dom kända för att lagra ost i gubbaröv ända upp till 12 år. Den är fruktansvärt dyr och smakar skit.

Annars är allt bra

9/07 2008 HEMMA

Hemma igen ifrån den tyska staden Halmsztad vid kusten där jag har vissiterat min svärmoder och svårfader. Det va la kul.

 Men inte lika kul som att vara hemma och skrapa fönster och måla dom ohh the joy..

Imorgon kommer mr N, Herr H och lille panda björn hit och grillar grogg. Det blir nog ett stans liv..kul ska det bli iallafall.


Annars är allt bra

4/07 2008 ÄNTLIGEN OCH LITE ÅSNA

Fy sjötton vad skönt, äntligen går min bättre hälft på semester och hjälper mig i uppfostrandet av den lille terroristen som bor här hos oss. Och jag ska få tillbringa ett par dagar hos mina svärföräldrar..JIPPII...Åh vad roligt det skall bli, vi ska bara mysa och rå om varran..mmm...jorå.

Jag undrar vad Åsnemannen gör med sina åsnor när han är trött på att gå, Nono och toto tror jag dom heter...Nono är den blonda med små bröst. Jag har hört ryktesvis att han hyr ut dom per timme på campingar, efter 24.00.......hmmmm


Annars är allt bra

2/07 2008 INGEN RÖK UTAN ELD

Idag har jag köpt en rök. 


Det skiter väl vi i tänker ni, men det ska ni ge fan i för en rök kan man ha till mycket.


Annars är allt bra

2/07 2008 ARRGHH

Kan man sälja sitt barn...eller kanske ge bort det...Just nu är jag beredd att betala pengar för att någon skall ta henne.....SÅ trotsig och sur och grining och skrigig och ledsen och gapig har jag aldrig varit..Det måste komma ifrån hennes mor. Jag var ett knippe av glädje och muntra tilltag när jag var liten och är det faktiskt fortfarande säger alla.... Annars är allt bra

1/07 2008 TRÖTT

Gudars skymning vad jag är trött. Jag har haft en liten svampbob fyrkant klistrad vid kroppen hela natten. Hur kommer det sig att småbarn utsöndrar så mycket vätska up porerna när dom sover? Jag tror det är nått med det fysiska.

För övrigt har vi Stockholmsbesök, det är den mellersta i hushållets bror med familj som är här. Sådär skulle jag vilja säga.

 Strålande solsken här iallafall så ikväll blir det antingen fiske eller så går jag och gratulerar min gode vän mr H på hans föllsedag.

28/06 2008 HEMMA IGEN

Sådärja, då var en vecka i Orsa till ända. Midsommar i Dalarna är ändå lite speciellt, kanonfulla äldre herrar med knätoffsar och foppatofflor på fötterna. Schwarzkopf-blonderade 48 åriga dalkullor med bristningar och alldeles för mycket rödvin på blusen. Ett helt gäng med karlar som DAGEN INNAN midsommar stöter upp en flaggstång som dom har lindat lite gammelt bös ifrån komposten på och låter korkade Tyskar betala 75 kr för att olla den.

Själva satt vi ett stenkast ifrån Orsa sjön med mycket goda vänner, ett formidabelt paradis av olika sorters fiskrätter att inmundiga och en del pils rann väl ner med. Undertecknad fick tillochmed en gitarr i ansiktet som han kunde plåga sina kamrater med.

Resten av tiden har gått åt till fiske med min gode vän Herr B. Målet var en gädda på 100 cm men den stackarn uteblev, men det blev personbästa på både gädda och abborre. 17 gäddor på 3 dagar tror jag det blev.

Väl hemkommen var det dags att knalla upp och lägga in sig på kirurgavdelning 3 för att snitta lite i dom nedre regionerna, det gick ju sådär. En dryg narkosdoktor kom in och förklarade hur mycket bättre det var med ryggbedövning istället för narkos...jo tjena...när han hade gresat upp 4 jättenålar i ryggraden på mig och inte ett skit hände så gav han upp, spruta i mig all jävla skit han kunde hitta. Detta resulterade i (har jag fått mig återberättat) hallisar utan dess like där jag försökte riva operationssalen, tyckte alla runomkring mig hade snablar och undrade när bussen gick. Vaknade upp 3 timmar senare av att halva landstinget håller i mig och ber mig ta det lungt, jag var blodigare än en liten iller som har genomgått en rektoskopi med en motorsåg. AV operationen blev intet då jag var lite för yvig i mina rörelser. 2 dygn på sjukhus resulterade endast att en narkosläkare fick en Lex Maria anmälan på sig och att jag mår piss.

Annars är allt bra

17/06 2008 ORSA

ÄNTLIGEN....Då var det dags att dra iväg till Dalarna och Orsa för lite välbehövlig semester. fiske och inmundigande av alkoholhaltiga drycker..(det är väldigt vad snabbt man glömmer). Enda smolket i bägaren är att jag ska börja resan med en sväng till kirurgen så dom får kika mig i stjärten innan resan, det känns ju sådär.

Målet är att komma upp innan avsparken i Sverige - Ryssland. 50 Mil på 4 timmar, det ska fanimig gå. HÅLL I ERA KNÄTOFFSAR HÄR KOMMER VI.

16/06 2008 USCH!!

Jädra skit Sverige som går och förlorar i slutminuten...bajs oxo.


Jag hatar alkohol, jag har alltid hatat alkohol. Alkohol är inte bra. Det ställer till det för en massa folk. Jag tycker att alkohol i alla dess former borde förbjudas att utbjudas (vitsigt va?) Människor som dricker alkohol borde sökas upp och få stryk. Usch för sprit......................................................................................................................................... ..........................Fan vad bakfull jag är

14/06 2008 Fussball

Idag är det Sverige - Spanien och spanjackerna tar hem det med 3-1. Jag har hjälp min väna sambo iträdgården hela dagen så snart kanske jag vågar fråga om jag får gå och se matchen med "grabbarna" och ev smaka skarpt. Chansen att det skall hända är lika med noll men det sista som lämnar människan är ju hoppet. Det blir nog snarare Bollibompa med den lilla terroristen ikväll.

13/06 2008 Barnprogram

Jag har precis suttit med mitt alldeles otroligt lilla barn och titta på Bollibompa.........Sicken skit....det är ju kass........Hur fan kan dom tro att nån vill se sånt skräp....Om jag nu ska ha kvalitetstid med sitt barn en timme framför tv:n så kan dom väl visa nått som är bra. Nu var ju det bara en massa dåligt teckant skit om nån som inte gilla tomater...va fan är det?? Nä för att behålla en mogen tittarskara så får dom nog tänka till lite....mer våld, naket och mycket pubertala skämt. Annars slutar jag att titta och då blir mitt barn lidande....TÄNKT PÅ DET SVT.

FREDAG 13/06 2008

Jag är trött. När jag kikade ut i morse så var det en gråmulen himmel som skrattade mig ansiktet.
Jag tror att sommmaren 2008 definitivt är över nu, 3 veckor fick vi. Men nu kan man gå ut och ställa sig i regnet för att tvätta av det värsta det är ju iallafall positivt. Jag ska vara hemma i 7 veckor from idag.....MOHAHAHAHA...det kan ni ha era jävlar.

Nästa vecka bär det av med familjen till Dalarna och närmare bestämt Orsa, denna pärla till stad i världen. Där ska vi fira midsommar, smaka en (möjligtvis två) snappsar till sillen och förhoppningsvis fiska utav bara faen.

RSS 2.0